Deze man veranderde echt mijn leven gister! Ik ging voor een business strategie sessie die ik nota bene gewonnen had na zijn gratis Linkedin training die ik volgde dus dat was al super bijzonder en ik dacht, Tja drie kwartier is kort, maar goed we maken een plan en hup daar ga ik weer…

Maar, het liep totaal anders…

Aramik Garabidian vroeg me het hemd van mijn lijf en op veel vragen had ik geen eens antwoord merkte ik. Ik dacht, shit het is toch wat heb ik al zoveel business coaches gehad en heb ik niet eens antwoorden op vragen die ik al keer op keer zelfs uitgeschreven had.

En ik had niet de minste businesscoaches he, nee echt businesscoaches die zelf al een omzet draaien van bijna een miljoen per jaar en waarom? omdat ze zichzelf zijn en omdat ze kunnen ontvangen en niet bang zijn wat de ander hier van vindt en omdat ze geloven in zichzelf en wat ze de wereld te brengen hebben.

Dus waar gaat het mis bij mij? Ik kan wel ontvangen, het geld komt wel binnen, maar niet zoals ik dat zou willen. Ik ben al minder bang wat iedereen van me vindt, maar toch houd ik me ergens ook nog in en voor wie? Want eerlijk, wie betaald mijn rekeningen, niemand toch? Nee dus dat moet ik ook gewoon zelf doen. En ik geloof in mezelf dat ik de wereld iets heel moois te brengen heb, maar echt groots zijn is soms nog een gevoel waar ik aan mag wennen. Ik moet nog groeien in mijn grote jas, maar anyways

Nee ik kon dus nog niet in complete overgave zijn als het gaat om overvloedig ontvangen. Ik bleef maar in overlevingsmodus kennelijk, want dat is wat ik alleen maar kende. En het vergt inzicht en het belangrijkste is dat je het echt gaat VOELEN.

Echt voelen hoe het is om zonder schroom te mogen ontvangen en ook nog eens overvloedig te mogen ontvangen in overgave en dan alles he liefde, geld en de hele mikmak. En dat je dit ook mag ontvangen zelfs als je daar niet hard voor werkt, want dat is mijn hardnekkige overtuiging. Dat ik het pas waard ben als ik hard werk voor iets. Dat ik pas recht heb om liefde en geld van klanten. Tja, want wanneer geef je genoeg? Wanneer verdien je het om liefde of geld te ontvangen? Wat moet je daar wel niet voor doen? Nou “niks” dus, gewoon jezelf zijn en de wereld dienen dat is het!

Nou ik ging niet voor een healing maar ik kreeg hem uiteindelijk wel doordat ik zo heb gehuild en Aramik me echt heeft laten voelen hoe het voelt om alles te mogen ontvangen, liefde, warmte, knuffels, geld Ik heb het gezien, gevoeld en ervaren en dat terwijl hij “niks” deed. Hij gaf mij vertrouwen en opende mijn ogen en hart opnieuw. Alles kwam uit het diepste van mijn Ziel.

Het mooiste cadeau wat ik kon krijgen in mijn leven is dit! Deze man, deze dag, dat moment! En dit is pas het begin, kan je nagaan hoeveel mooier het nog wordt.

Aramik heeft echt werkelijk geen idee wat hij gister met me gedaan heeft, ik ben hem zo dankbaar. Hij zag me, hij liet me voelen, hij liet me ervaren en hij liet me verbinden met mezelf. En het mooie is dat deed hij  onvoorwaardelijk en hoeft er niks voor terug. een parel, ja zeg bestaan! 🙏💖

Wil jij ook een levensveranderende ervaring en ben je al heel bewust van je eigen patronen, maar is er een doorbraak nodig? Meld je dan aan voor een gratis POWER sessie met mij

Share This