Tips voor de ambitieuze, hooggevoelige, sensitieve en creatief denkende ondernemer

Wil jij ook Inspiratie en Tips over

HSP, Persoonlijke en Spirituele ontwikkeling, Bewustzijn, Zelfleiderschap, Mindset, Ondernemen en meer leren connecten met je intuïtie ?*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

 
Een nieuwe wereld, een wereld zonder pijn bestaat dat?

Een nieuwe wereld, een wereld zonder pijn bestaat dat?

Wat is een nieuwe wereld eigenlijk? "Een nieuwe wereld kan pas ontstaan als jij je pijn er kan laten zijn en kan transformeren naar geluk." Een nieuwe wereld er wordt veel over geschreven en over gesproken. Wat is nu een nieuwe wereld eigenlijk? Voor mij is een nieuwe...

Lees meer
HSP en Ondernemen, Wie ben ik en wat doe ik nu eigenlijk?

HSP en Ondernemen, Wie ben ik en wat doe ik nu eigenlijk?

Heey Ambitieuze Hooggevoelige Missie Ondernemer,   Ik ga me weer eens opnieuw voorstellen dat doe ik zo eens in de zoveel tijd eens. Als ik weer vernieuwd, getransformeerd en getransmuteerd ben 😉  en ik kijk of dat wat ik doe nog steeds is wat ik hoor te doen....

Lees meer
HSP en de waarheid die niet gezegd mag worden

HSP en de waarheid die niet gezegd mag worden

Wil je de waarheid ECHT horen? Wat een bullshit! Een HSP heeft een subliem invoelend vermogen. Dit wil zeggen dat een HSP als voelt wat er in de ander speelt terwijl diegene daar zelf nog niet bewust van is. Dit resulteert vaak in onbegrip naar jou toe. Dit komt omdat...

Lees meer
HSP en diepe shit processen oplossen Hoe doe je dat?

HSP en diepe shit processen oplossen Hoe doe je dat?

Wil je de waarheid ECHT horen? Wat een bullshit! Een HSP heeft een subliem invoelend vermogen. Dit wil zeggen dat een HSP als voelt wat er in de ander speelt terwijl diegene daar zelf nog niet bewust van is. Dit resulteert vaak in onbegrip naar jou toe. Dit komt omdat...

Lees meer
Word jij als HSP of ADHD-er vaak als teveel ervaren?

Word jij als HSP of ADHD-er vaak als teveel ervaren?

HSP's houden van diepgang nou hier komt ie Hell of a proces Yes cleaning your shit is het diepe werk doen. Ontwikkelen, groeien, transformeren de leider in jezelf vinden? Geen gezeur geen getrut, geen excuses gewoon hup die blokkades induiken en niet met je neus op de...

Lees meer
Waarom “gewoon” zeuren geen zin heeft

Waarom “gewoon” zeuren geen zin heeft

Ik ben een HSP met ADHD-achtige trekken oftwel de HSP-HSS. Mensen ervaren mij wel eens als te veel. Te veel? Nou, gewoon dat ik te aanwezig ben en te veel klets. Mensen verwijten me dan dat ik niet luister. En weet je, soms hebben ze gelijk, dan praat ik enorm...

Lees meer
Zeiken met een Hoofdletter Z

Zeiken met een Hoofdletter Z

Honderd ideeën Mij lukte nooit iets echt, tenminste zo voelde het voor mij altijd. Ik had honderden ideeën, vond veel leuk, begon ook meteen overal aan. Zo had ik weer een nieuwe "hobby" of weer een andere studie, maar ik liet het ook vaak snel weer voor wat het  was....

Lees meer
Share This