Tips voor de ambitieuze, hooggevoelige missie ondernemer

Wil jij ook Inspiratie en Tips over

HSP, Spiritualiteit, Bewustzijn, Zelfleiderschap, Mindset, Persoonlijke ontwikkeling en een Intuïtieve Business opbouwen ?*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

 

HSP en de waarheid die niet gezegd mag worden

Wil je de waarheid ECHT horen? Wat een bullshit! Een HSP heeft een subliem invoelend vermogen. Dit wil zeggen dat een HSP als voelt wat er in de ander speelt terwijl diegene daar zelf nog niet bewust van is. Dit resulteert vaak in onbegrip naar jou toe. Dit komt omdat...

Lees meer

HSP en diepe shit processen oplossen Hoe doe je dat?

HSP's houden van diepgang nou hier komt ie Hell of a proces Yes cleaning your shit is het diepe werk doen. Ontwikkelen, groeien, transformeren de leider in jezelf vinden? Geen gezeur geen getrut, geen excuses gewoon hup die blokkades induiken en niet met je neus op de...

Lees meer

Waarom iedereen een coach nodig heeft

Deze man veranderde echt mijn leven gister! Ik ging voor een business strategie sessie die ik nota bene gewonnen had na zijn gratis Linkedin training die ik volgde dus dat was al super bijzonder en ik dacht, Tja drie kwartier is kort, maar goed we maken een plan en...

Lees meer

Word jij als HSP of ADHD-er vaak als teveel ervaren?

Ik ben een HSP met ADHD-achtige trekken oftwel de HSP-HSS. Mensen ervaren mij wel eens als te veel. Te veel? Nou, gewoon dat ik te aanwezig ben en te veel klets. Mensen verwijten me dan dat ik niet luister. En weet je, soms hebben ze gelijk, dan praat ik enorm...

Lees meer

Waarom “gewoon” zeuren geen zin heeft

Constructief zeuren of 'gewoon' zeuren? Je kan tegenwoordig niks meer zeggen of doen of mensen voelen zich al aangevallen. Zo jammer, gelukkig ken ik het mechanisme, maar irritant vind ik het wel. Als iets je raakt dan wil dat dus zeggen dat er iets in jou zit wat...

Lees meer

Zeiken met een Hoofdletter Z

Zeiken met een Hoofdletter Je hebt mensen die zeiken en je hebt mensen die Zeiken met een hoofdletter. Zeiken over bijvoorbeeld zinsopbouw, "want Kristel, wat heb je toch een kromme zinnen. "Ja heerlijk krom" denk ik dan, ik kan namelijk alles zo weer recht lullen,...

Lees meer
Share This