Hoe overleef ik de prikkels van de buitenwereld als HSP ondernemer • Kristel van Lieshout Businesshealer

Doe je mee aan de challenge “Hoe overleef ik de prikkels van de buitenwereld als HSP ondernemer?

 

Wil je?
Prikkels verminderen
Beter bij jezelf kunnen blijven
Beter om kunnen gaan met je emoties
Balans creëren en goed gronden
Beter bij je eigen emoties kunnen blijven
Sneller nee kunnen zeggen zonder je te verantwoorden

 

Leren hoe deze krachtige essentiële oliën, oefeningen en meditaties je hierbij kunnen helpen?

 

5 dagen in je eigen tempo
5 samples olie om te testen
Oefeningen om beter met jezelf te connecten

Diepgaande meditaties
Facebookgroep om ervaringen te delen

 

 

 

 

De investering in jezelf bedraagd 44 euro excl. BTW en daar onderstaand formulier in te vullen kan ik je de factuur mailen en de olie samples sturen.

 

 

 

Je krijgt dan elke dag automatisch een mailtje met daarin de video’s en je kan ze allemaal vinden in de community op facebook. (deze staat in de eerste mail) 

 

 

 

Je kan elk moment starten en de cursus in eigen tempo volgen

 

 

 

er zit ook een LIVE workshop bij als je de training hebt afgerond. Deze mag je volgen maar is niet verplicht. De workshop heet Word je eigen healer deze workshop kost normaal 77 euro ex btw dus dat is een super gave bonus!

 

 

 

De workshop vindt plaats in Berghem tussen 13:00u en 17:00u en waarin je alle gelijkgestemden uit de challenge kan ontmoeten en waarin we dieper gaan verbinden met elkaar er zijn verschillende data die worden later gecommuniceerd. In januari zullen de eerste workshops gaan plaatsvinden.

 

In deze workshop ga ik verder op wat je in de challenge geleerd hebt. Dit gaan we in de praktijk oefenen. Je leert beter je grenzen aangeven en beter bij je eigen energie blijven en de oliën inzetten om jezelf te helen en meer te verdiepen in jezelf. Landen in je lijf, thuis komen in jezelf en meer zelfliefde ontwikkelen.

 

Ik zorg voor een mega high vibe en energy boost en een veilige ruimte die je wel kan gebruiken als hooggevoelige ondernemer!

 

Als je iemand kent die dit goed kan gebruiken dan krijg een bonus sample essentiële olie als je zelf ook mee doet, mail me dan even op info@kristelvanlieshout.nl

 

 

 

 

 

Share This