Verliefd om een prachtige vrouw die mij niet wil

OMG kan ik niet gewoon ZIJN mag iets wat ik voel er gewoon ZIJN, zonder advies. Kan iemand ook gewoon eens luisteren en emoties en gevoelens er gewoon laten ZIJN? Moet alles steeds gefixed worden en uit zijn verband worden getrokken. Zo moe wordt ik ervan. Oké het gaat ongeveer zo. Ik denk dat ik verliefd ben of in ieder geval ik vond iemand wel heeeeeul leuk. Nou vervolgens zeg ik dat tegen haar, want tja ik ben niet zo van het wachten, ja ja iets met geduld, dat is wel een dingetje. Of zeg maar gerust een ding.

Eerder wachtte ik een soort van 2,5 jaar op iemand waar ik verliefd op was en ze wist het wel maar toch het werd niks. Tja want zij was mijn beste vriendin dus die zet je niet zomaar aan de kant en men o men wat deed ik een zelfonderzoek. Anyways lang verhaal maar daar gaat het hier nu niet over. Waar ik het over wil hebben is dus dat ik tegen die vrouw heb gezegd dat ik haar wel zie zitten. Tja en krijg ik vervolgens een afwijzing, maar wel heel liefdevol want ja dat kan ook.

Spiegelen voor zelfonderzoek

En de vraag wat zij mij dan spiegelt en of ik dat wil onderzoeken. Echt uber cute hoor, ik meen het maar ja het is en blijft een liefdevolle afwijzing en die doet gewoon pijn. Mijn ego weer ingedeukt anyways dit mag er ZIJN 😉 Dit is dan ook wel DE story of my life is, want de vrouwen waar ik op val, zijn of bezet, of hetero of singel en vallen niet op mij en willen alleen maar vrienden zijn.  Ja fijn hoor! Nu heb ik gewoon heel veel vrienden dus dat 🙂 ook helemaal prima. Ik app dit naar mijn ex omdat ik het even kwijt wil meer niet.

Mijn ex wat inmiddels ook mijn super uber lieve vriendin is. Ja ja ik kan dat gewoon met een ex, ik hoor je denken, hoe dan 😉 maar anyways. Ik spring van de hak op de tak ook kenmerkend voor mij en luister ook daar ben ik helemaal oké mee, het is maar dat je het weet. Zo werkt mijn hoofd, kan het niet helpen, misschien moet ik het onderzoeken. Beetje zelfonderzoek kan nooit kwaad he 😉

Beetje zelfonderzoek kan nooit kwaad

Oké terug naar het verhaal, dus ik app haar wat die heerlijke mooie liefdevolle vrouw zei en wat ik daarop zei en zij stuurt me “ja een beetje zelfonderzoek kan geen kwaad.” Nou echt waar hoor, dan heb je me op de kast, shit ben er jaren geleden net uit gekomen. Maar goed ik zit dus op de kast. dus ik app “What the f*ck hoezo zelfonderzoek, shit joh ik doe niet anders echt waar!”. Ik onderzoek mezelf de HELE dag. Tja zal wel een trekje zijn van een coach ik weet het niet maar ik ben er echt wel even klaar mee momenteel.

Ik weet waar het zit, ik wordt afgewezen dat doet pijn het komt vast uit mijn jeugd toen mijn vader me verliet en nu heb ik diepe verlatingsangst. Ja dat is hem! En ik wil er gewoon nu even niets meer mee. Tja “ontkenning hoor Kristel, een van je bekende vluchtmechanismen toch?” Maar wat ik echt wil is me gewoon even heel kut voelen, me afgewezen kunnen voelen zonder het te hoeven fixen en zonder het te hoeven verklaren waarom ik me zo voel. “Mag het er gewoon ZIJN?” stuurde ik haar. Ik zat niet op advies te wachten maar op een luisterend oor.

Lastig hoor luisteren als coach zijnde

Tja voor sommige lastig en zeker als je coach bent. Know all about it 😉 Anyways. Ik stuurde haar “Wat moet ik in godsnaam NOG meer onderzoeken dan?” Kan ik niet gewoon verliefd zijn en vertellen dat ik dat voel, moet ik ook alweer verklaren waarom ik verliefd ben, hoe dat komt en waar het vandaan komt, want ja verliefd zijn is waanzin natuurlijk en wel heeeel gek. Uhm tja, nou maar weer wat zelfonderzoek doen dan 😉 Ik ben verliefd omdat ik gewoon verliefd ben en verliefd wil zijn, want dat is een lekker gevoel.

Shit ben ik dan nu toch weer Verslaafd aan Liefde en moet ik het boek weer eens uit de kast trekken en inspector gadget gaan uithangen of moet ik Liefdesbang weer eens lezen, omdat ik bindingsangst en verlatingsangst heb of had, ja ik weet het niet meer hoor. Ik heb vanalles maar mag het er ook gewoon ZIJN 😉 zonder oordeel, zonder me te moeten verklaren wat die ander in mij spiegelt of wat er geraakt wordt of waarom ik dat voel. Mag ik zijn wie ik ben met alles wat ik voel? Nou ja vooruit dan Kristel voor deze keer 😉

Ik leer juist vrouwen om meer te voelen en niet te denken. Tja misschien had ik dan NIET moeten appen, ooooh dat geapp ook. Ik kan het beter bij mezelf houden, maar ja dan kan ik weer niet gespiegeld worden, want ja mijn spiegel praat niet terug hoor. Dan maar weer zelfonderzoek ja dat is ook altijd nog een optie.

Liefdevolle Haatsmurf? Ja, die bestaan

Ik haat wijsneuzen, ik ben er ook een

Ik haat adviezen, ik geef ze ook

En ik haat het dat ik alles haat, want ik ben zo liefdevol en zo’n lief meisje altijd dat door iedereen aardig gevonden wil worden, nou ja dat haat ik dus ook. Ja ja ik hoor je denken zelfafwijzing arme Ziel ze snapt het niet. Ben maar niet bang, ik snap het gewoon hoor. Met mijn snappert (shit is dit nou met een d of een t) is niks mis mee, nu nog voelen, maar haat voelen oeh dat is diep nee thanks geef mijn portie maar aan Fikkie of hoe die hond ook mag heten toch.

LMAO hierzo, ik kan soms zo in een deuk liggen om mezelf. Nou ja gelukkig dat iemand kan lachen om deze bullshit. Yeah I know het is wat, het leven uh liefdesleven dan, maar goed ik ga het zelfonderzoek even staken voor nu en even lekker zitten ZIJN. Heerlijk omdat het kan. Weg met de haatsmuf of nee omarmen die handel anders laat ie mij niet los toch 😉

Fijne dag lieve bijzondere lezer en laat me even weten of je jezelf herkent of dat ik de enige ben die zomaar verliefd wordt en dat haat 😉

Liefs Kristel

Share This