HSP Power sessie

 

Dit is iets voor jou als je:

 

*HSP bent en wilt weten hoe je er mee om kan gaan

*ADHD of ADD klachten hebt en je wilt weten hoe je er mee om kan gaan

* Burnout of fibromyalgieklachten hebt

* Je vast zit in je leven en wilt weten hoe je verder moet

* Je er alleen niet uitkomt

* Je tips nodig hebt 

Als je wilt ervaren hoe krachtig mijn coaching is 🙂 

Wat krijg je van mij

20-30 minuten van mijn tijd, kennis en krachtige energie

Gouden tips om verder te komen waar jij vast loopt

Zojuist een hele mooie sessie gehad met Kristel. Kristel voelde super goed dat er iets speelde waar ik mee bezig ben en ook in verstrengeld ben geraakt. Ze wist in no time naar de diepte te gaan met me en ze heeft me ook tools gegeven zodat ik er verder mee kan. Kristel observeert heel scherp. Wat ik zo mooi vind aan Kristel van Lieshout is dat zij een groot plaatje heeft in haar hoofd, of te wel visie heeft wat wij als samenleving/ondernemers nodig hebben. Ik herken dat en dat is een hele grote kracht. Niet denken vanuit dualiteit maar vanuit eenheid. Super bedankt Kristel! Heel veel liefs, Gerry ❤️🙏😇

Gerry van Denken

Coach/Trainer/Spreekster, Van Denken naar Voelen

Ik heb een hele mooie sessie met Kristel gehad. Ze voelt binnen een paar minuten feilloos aan wat er speelt en geeft hier aandacht aan. Hierdoor ontstaat er ruimte en kwamen bij mij de tranen. Ze geeft tips vanuit haar eigen levenservaring en laat ruimte voor mij als persoon of iets wel of niet bij mij past. Ze is een zachtaardige directe empatische vrouw met een prachtige missie die ze vol liefde uitdraagt.

Eline Zeelenberg

Hart coach bij, Hartekracht

Wat levert het je op

* Inzicht over hoe je nu verder kan

* Duidelijkheid van je probleem

*Tips waarmee je aan de slag kan

Wat is de investering

20-30 min van jouw tijd

Voordat ik naar de Power sessie ging, dacht ik:

Het lijkt me fijn om in contact te komen met deze gemotiveerde, ambiteuze ondernemende vrouw die mij hopelijk een kijkje kan geven in het ondernemersschap. Of eigenlijk meer de weg daar naar toe, ik ben nieuwsgierig naar de persoonlijke ervaringen omtrent haar succes.

Nu ik er geweest ben, heb ik geleerd dat:

Fouten maken heel erg oké is, dit wist ik al maar gevoelsmatig voelde ik dit nog niet zo. Om persoonlijke ervaringen van succesvolle vrouwen als Kristel te horen ervaar ik ook meer op gevoelsniveau dat het erbij hoort en dat een fout pas een fout is als je er vervolgens niets mee doet en je jezelf erdoor laat tegenhouden om door te gaan/een andere vorm aan te nemen.

Wat ik zo goed vind aan haar is:

Kristel komt erg krachtig, positief en tegelijkertijd ook kwetsbaar en authentiek over. Ze heeft een ‘i’m gonna do this, fuck it what other people think about it’ vibe over haar heen wat mij persoonlijk heeft gemotiveerd om ook wat meer uit mijn veilige comfortzone te komen.

Ik beveel deze power sessie aan omdat:

1) De sessie motiverend en inspirerend op mij heeft ingewerkt doordat Kristel haar eigen weg en de daarbij horende kwetsbaarheid en struggles heeft gedeeld, dit maakt het menselijk en geen ‘ver van mijn bed show’
2) De sessie net dat laatste duwtje in de rug kan zijn door de motiverende positieve vibes die Kristel uitstraalt en ook meegeeft
3) De sessie gepersonaliseerd aanvoelt, je bent niet zomaar de zoveelste vrouw die iets wil gaan ondernemen maar er wordt geluisterd en gekeken naar jou als uniek individu zijnde en jouw potentie/kwaliteiten worden ook echt gezien en benoemd

Suzy Wijers

Jaaa, Kristel kom maar op met die HSP Power Sessie!*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

Share This