HSP Power sessie

 

Dit is iets voor jou als je:

 

*Hooggevoelig bent evt. in combi met ADHD of ADD en wilt weten hoe een traject jou gaat helpen om er je grootste kracht van te maken en een sessie geeft je al heel veel inzichten en helderheid maar een traject gaat je langdurig helpen.

*Komt uit een situatie van burnout, depressie of chronische fysieke pijnklachten en al een heel eind ben met persoonlijke ontwikkeling maar het tijd is voor jou om de diepte in te gaan, omdat het mentale stuk en erover praten en je ervan bewust zijn je nog steeds niet echt verder hebben geholpen.

* Je vast zit in je leven of business en je niet precies weet welke richting je nou uit wilt. Dus de vraag wie ben ik nou en wat wil ik nou precies met mijn leven en/of business

* Als je een business wilt opstarten, maar dan niet vanuit een strak plan maar wilt leren hoe je deze business kan opstarten vanuit je hart en gevoel en wilt leren hoe jij je intuitieve business op gaat zetten en je daar alleen niet uitkomt

Als je wilt ervaren hoe krachtig mijn coaching is, omdat ik gelijk de diepte in ga en de kern meteen aanpak zodat jij helderheid krijgt 🙂 

Wat krijg je van mij

30 tot 60 minuten van mijn tijd, kennis en krachtige energie t.w.v.  150 euro.

Let wel op je moet van te voren een vragen lijst invullen en echt serieus zijn en deze zo uitgebreid mogelijk beantwoorden zodat we gelijk de diepte in kunnen in het gesprek, mijn tijd is namelijk kostbaar en ik gun het jou alleen als je echt een commitment aan jezelf afgeeft om jezelf op nummer 1 te gaan zetten en echt voor jezelf wil gaan en ook bereid bent daar tijd en geld in te investeren. Dit wil niet zeggen dat je een traject moet afnemen, maar dat je er wel voor open staat. Ik laat namelijk alles graag vrij en het moet wel echt goed voelen voor beide Dat is voor mij altijd een voorwaarde om met je te werken.

Ik geef je uiteraard al mijn Gouden Tips om verder te komen waar jij vast loopt en ik duik meteen de diepte in met je zodat je kan ervaren wat mijn coaching doet. Ik ga dieper dan de gemiddelde coach omdat ik meteen werk met je diepste pijn. Anders kan er namelijk geen echte verschuiving plaatsvinden.

Zojuist een hele mooie sessie gehad met Kristel. Kristel voelde super goed dat er iets speelde waar ik mee bezig ben en ook in verstrengeld ben geraakt. Ze wist in no time naar de diepte te gaan met me en ze heeft me ook tools gegeven zodat ik er verder mee kan. Kristel observeert heel scherp. Wat ik zo mooi vind aan Kristel van Lieshout is dat zij een groot plaatje heeft in haar hoofd, of te wel visie heeft wat wij als samenleving/ondernemers nodig hebben. Ik herken dat en dat is een hele grote kracht. Niet denken vanuit dualiteit maar vanuit eenheid. Super bedankt Kristel! Heel veel liefs, Gerry ❤️🙏😇 Gerry van Denken

Coach/Trainer/Spreekster, Van Denken naar Voelen

Ik heb een hele mooie sessie met Kristel gehad. Ze voelt binnen een paar minuten feilloos aan wat er speelt en geeft hier aandacht aan. Hierdoor ontstaat er ruimte en kwamen bij mij de tranen. Ze geeft tips vanuit haar eigen levenservaring en laat ruimte voor mij als persoon of iets wel of niet bij mij past. Ze is een zachtaardige directe empatische vrouw met een prachtige missie die ze vol liefde uitdraagt. Eline Zeelenberg

Hart coach bij, Hartekracht

Wat levert het je op

* Inzicht en helderheid over wat je kan doen met je probleem waar jij mee worstelt

* Ik vertel je hoe je verder kan en geef je een brug

* Gouden Tips waarmee je aan de slag kan over leven en/of business

* Opluchting en rust, omdat er even stil is gestaan bij wat jij voelt en ervaart

Wat is de investering

Voor dit gesprek is de investering max 60 minuten van je tijd

Voordat ik naar de Power sessie ging, dacht ik:

Het lijkt me fijn om in contact te komen met deze gemotiveerde, ambiteuze ondernemende vrouw die mij hopelijk een kijkje kan geven in het ondernemersschap. Of eigenlijk meer de weg daar naar toe, ik ben nieuwsgierig naar de persoonlijke ervaringen omtrent haar succes.

Nu ik er geweest ben, heb ik geleerd dat:

Fouten maken heel erg oké is, dit wist ik al maar gevoelsmatig voelde ik dit nog niet zo. Om persoonlijke ervaringen van succesvolle vrouwen als Kristel te horen ervaar ik ook meer op gevoelsniveau dat het erbij hoort en dat een fout pas een fout is als je er vervolgens niets mee doet en je jezelf erdoor laat tegenhouden om door te gaan/een andere vorm aan te nemen.

Wat ik zo goed vind aan haar is:

Kristel komt erg krachtig, positief en tegelijkertijd ook kwetsbaar en authentiek over. Ze heeft een ‘i’m gonna do this, fuck it what other people think about it’ vibe over haar heen wat mij persoonlijk heeft gemotiveerd om ook wat meer uit mijn veilige comfortzone te komen.

Ik beveel deze power sessie aan omdat:

1) De sessie motiverend en inspirerend op mij heeft ingewerkt doordat Kristel haar eigen weg en de daarbij horende kwetsbaarheid en struggles heeft gedeeld, dit maakt het menselijk en geen ‘ver van mijn bed show’
2) De sessie net dat laatste duwtje in de rug kan zijn door de motiverende positieve vibes die Kristel uitstraalt en ook meegeeft
3) De sessie gepersonaliseerd aanvoelt, je bent niet zomaar de zoveelste vrouw die iets wil gaan ondernemen maar er wordt geluisterd en gekeken naar jou als uniek individu zijnde en jouw potentie/kwaliteiten worden ook echt gezien en benoemd

Suzy Wijers

Jaaa, Kristel kom maar op met die HSP Power Sessie!*

* Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zie privacy policy onderaan de website

Share This