Find Your Inner Guru 5 daagse Challenge • Kristel van Lieshout Businesshealer

Doe je mee aan de challenge “Find Your Inner Guru”

 

5-daagse Challenge “Find Your Inner Guru”

Je bent een sensitieve ondernemer en onderneemt al een tijdje maar je raakt steeds van je pad. Je verveeld je snel en vindt echt alles leuk, maar door alle keuzes en opties raak je steeds het overzicht kwijt en stagneert je groei.

Of je bent een sensitieve persoon en van plan te gaan ondernemen alleen weet je niet precies hoe en wat. Jij raakt steeds je focus kwijt en kan eigenlijk ook maar steeds geen keuzes maken die ook echt goed bij jou passen.

Doe dan mee aan de challenge Find Your Inner Guru And Find Your Life Purpose.

Wat nou als ik je in 5 dagen leer hoe jij een begin maakt om echt dieper in jezelf te zakken. Hoe jij je eigen guru in jezelf vindt. En hoe dit leidt naar het pad waar jij heen mag, zonder dat jij steeds vastloopt in je denken en alle keuzes waar je niet uit komt. Je gaat ervaren hoe het is om gewoon volledig in jezelf te zijn en en te voelen waar je heen mag. Leer meer vertrouwen op jezelf.

 

 

Zodat jij….

Je focus beter leert houden

Betere keuzes kan maken

Niet alleen weet, maar ook voelt waar je heen kan, wil en mag

Je krachtiger voelen en uiten

Meer in flow komt en leert waar je stagneert

Klinkt dat als muziek in je oren doe dan mee! Geef je op via deze link 

  

 

 

Want nu weet je 1 ding, wat je doet verloopt niet zo volgens het plan dat je in je hoofd had, want jij bent niet helemaal tevreden met hoe je leven en business nu lopen en je wilt nu eindelijk wel eens weten waar je heen wil en wat jouw unieke pad is en vooral leren hoe je dat kan bereiken als sensitieveling.

Ter ondersteuning van je processen in deze challenge zitten er ook nog 5 samples met essentiële oliën bij die niet alleen super lekker ruiken, maar ook helpen om diepe emoties en gevoelens omhoog te halen en ook te verankeren.

Ze werken mega krachtig en de geur brengt je gelijk terug naar een bepaalde staat van ‘zijn’ die we gaan verankeren met olie en die het jou makkelijker maken op je pad te blijven.

 

  

 

Van 3 augustus tot en met 7 augustus
5 dagen vol met inspiratie, meditaties, kracht tools en easy oefeningen die je helpen met je uitdagingen in je leven en bizz

Elke dag een facebook live in de FB groep “Find Your Inner Guru” om 9.00u die je terug kan kijken als je niet live kan.

We sluiten 8 augustus om 10.00u af met een gave Masterclass Deep Emotional Healing for Life and Bizz

 

 

Meld je aan met deze link:
1 ticket kost 25 euro en is incl. olien, meditaties en heel veel positieve vibes van mij en gelijkgestemden en als je een vriend uitnodigt die ook meedoet kan je 2 tickets bestellen voor 35 euro (mail me dan even het 2e adres voor het 2e pakketje)

Hele fijne positieve vibes vandaag 

Shine bright like a diamond

En heb je nog vragen over het event PB me dan even op facebook of mail naar info@kristelvanlieshout.nl

 

Share This